Bebisträff/barnträff?

När slutar ni kalla barn för bebis? Jag vet inte riktigt... Ibland tycker jag gränsen går vid 1 år för då räknas de inte längre till spädbarn utan till småbarn, men jag kallar fortfarande Connor för bebis ibland. (Speciellt när jag gör pussattack på honom: "Åh du min lilla bebis *puss* puss* puss* puss*".)

Men men... oavsett vad man ska kalla det så träffades jag och en kompis med våra barn idag. Lekte lite i lekparken i Stadsparken, matade änderna och sedan blev vi med dem hem och fick se deras nya lägenhet. Connor var blyg, men ändå busig. Han klättrade upp till mig då och då och flinade. Sedan var han iväg i full fart igen.

På hemvägen passade vi på att handla med grejer till middagen idag och en ljung från Solrosen. Palmviken låg på hemvägen så det passade jättebra!

Mata änder. Det syns inte på bilden, men Connors byxor var täckta av frömjöl efter att han krupit runt i lekparken. Ja, just det ja. I förrgår började han krypa utomhus för första gången. Han har krupit väldigt bra inomhus ett bra tag och börjat gå utefter möblerna, men verkar som att ute inte är samma sak. När barnen väl börjat så går det undan så snart får jag säkert jaga en liten buse som vill smita.


Underbara ljung. Stod på Solrosen och berättade för Connor vad ljungen väcker för minnen inom mig (av Skottland) och han verkade lyssna. Fokuserade på mig i alla fall och bara tittade med ett litet leende. "Knäppa mamma" kanske han tänkte...hehehe...

Kommentarer:

1 Linda aka Javamorsan:

Mina barn slutade vara bebisar rätt tidigt. Kändes inte som dom var bebisar längre när dom började gå liksom. Vilket både gjorde runt 9-10 månader.

2 Jane l COCONUT:

Min lillebror är min bebis än, fast han är 10... fast jag fick ordna till det lite så att det funkar på skolan också, så numera är han en bubbe ;)



Svar: Åh, du har satt en prick på min karta, vad glad jag blir! :3

Kommentera här: