Babysim och tjejkväll

Idag började babysimmet i simhallen. Det var spännande! Först blev Connor rädd för duschen. Den var ju lite dum faktiskt, oflyttbar som den var...hehe... När vi väl var i bassängen så doppade han ansiktet väldigt tidigt i sitt försök att nå en boll (min lilla bolltok) och då blev han ledsen. Men sedan gick det skapligt bra. Vi testade både rygg- och magläge. Han var lite ängslig och jag uppfattade det som att det berodde på att han inte kände någon botten eller kant. Jag hoppas han tycker mer om det nästa gång. Det är en härlig frihetskänsla i vatten, men den kan även vara skrämmande när man inte är van den. Efteråt så somnade Connor i vagnen. Vi hade nätt och jämnt hunnit ut ur simhallen så det var sövande att simma.

Nu på kvällen var Lisa och jag på tjejkvällen i centrum. Det fanns en del att titta på och vi deltog i en tävling där vi kan vinna biobiljetter. Jag kollade svaren när jag kommit hem och vi har alla rätt så det hänger på utslagsfrågan! Handlade nästan ingenting. Det blev bara blåbärspraliner doppade i vit choklad från Te-affär´n och lite god kvällsmat från Charlies bara. Lisa är riktigt härlig också. När jag inser att jag, för ovanlighets skull, inte har kameran med mig och säger det så säger Lisa: "Åh nej, då kan du inte lägga upp nåt i bloggen". Lite "bloggskadad" redan kanske...hehehe... Vad härligt det är att inte vara ensam!

Connor helt färdig efter simhall.


Det här blir skoj!

Kommentarer:

1 Linda aka Javamorsan:

Älskar hans härliga sovstil :)

2 Sandra, Colins mamma:

Jo vi flyttade Colin när han var sådär ett halvår. Han började direkt sova mycket bättre och vi med. Dock har ju jag mina föräldrar som har sina 7,6,och4 åringar fortfarnade i sängen. Skräckexempel därför har jag varit hård mot mig själv. Colin vill inte sova i vår säng nu. Ensam, kolsvart och stängd dörr med napp och nalle sover runt 12 timmar per natt. Underbart. Vad roligt med babysim. Vi tänkte gå men lärde Colin simma på egen hand, gissade lite sådär. Men det gick bra, nu kan han simma själv med puffar och älskar att dyka. Hoppas ni får en bra dag.

3 Lisa:

Absolut bloggskadad! :D skitkul att blogga! Skrev ett bra och intressant inlägg idag, enligt mig själv :)

Kommentera här: