"Susbesökare"?

Varje dag har jag mellan 50-100 besökare i bloggen, men väldigt få kommentarer i relation till detta (max kanske 5-8 kommentarer på en dag). Därför har jag börjat undra om jag har många "susbesökare", det vill säga sådana besökare som bara "susar förbi". Ni andra som har bloggar, hur upplever ni detta i er blogg?

Yatzy är oftast ingen "susare" utan tar sig tid när hon hittat en plats. Här njuter hon i Connors kärra.

Kommentarer:

1 Madde:

Ja, här är det samma, kan ha ca 30-50 besökare om dagen, men nästan aldrig nån som kommenterar!?

Ibland ställer man frågor, men får aldrig nåt svar, och det känns väl kanske inte så kul, men ähh.. har bloggen för min egen del :)

2 Kristoffer Svensson:

Vad jag läst så brukar det ligga runt 10% normalt sett på nätet, så ditt snitt är ganska normalt.

3 Gaymasen:

Det är så det är. Jag har många läsare, ibland kommenteras det hejvilt och ibland typ ingenting. I jämförelse med antal läsare och kommentarer så är det väldigt få som kommenterar men många som regelbundet kommer in och läser. :-)



Och ja, man kan ju inte direkt "fira" Halloween med fest imorgon så då fick det bli partaj igår ^^

4 Lina:

Jag har det med som du. allt ifrån 80 till 120 läsare men sällan några kommentarer. Som du säger, max 8. Detta kan dock vara för att jag är helt värdelös på att svara eller för att de inte orka höra av sig. Jag är själv en som kollar på en del bloggar men jag lämnar inte allt för ofta en kommentar.

5 nettan:

Jag är en sån som besöker din blogg men sällan kommenterar, det är så sällan jag känner att jag har nåt vettigt att skriva :P



Har en egen blogg, men du var den enda som skrev kommentarer, dock får jag veta att folk har läst min blogg på andra sätt, som senast när brorsan ringde och ställde frågor om mitt problem med tele2



Jag känner dock inte att bristen av kommentarer då jag har min blogg mest för att skriva av mig, den är mer för mig än för andra

6 Petra:

Jag tycker det är jätteskoj om folk vill kommentera det man skriver, men jag kollar aldrig besöksstatistiken. Jag skulle antagligen bli irriterad om jag hade 100 besökare och 5-10 kommentarer. Men man är såklart väldigt nyfiken på vilka som är in och läser.

Kommentera här: