Sett filmen Hot tub time machine

Spoilers förekommer! En film om 80-talet? Javisst!

Tre vänner och en systerson ska återuppleva de äldre männens härliga festdagar i en skidby. När de kommer dit har en hel del förändrats och saker är inte som de önskar. Något som dock funkar är bubbelpoolen som alla tar plats i. Ett tekniskt fel inträffar och plötsligt är gänget tillbaka i 1986, som sina unga jag. Nu får de vara försiktiga för att inte ändra på något för om det händer så kanske systersonen aldrig föds.

Jo, 80-talet trodde jag. Musiken är riktigt bra i alla fall, men då det gäller stilen i övrigt så verkar de mest ha gått på det som man TROR är 80-tal. Alltså det mest stereotypiska och tråkiga. Stilarna känns väldigt stylade och inte så äkta som det ser ut på riktiga bilder från 80-talet. En besvikelse alltså. Humorn i filmen är låg. Något var lite roande för stunden och de hade med en del nostalgiska saker, som till exempel att Super Mario Bros faktiskt var nästan NYTT då (lanserades 1985). Jag gillar verkligen de gamla spelen och tycker att de klår alla nya spel! Grafik spelar ingen roll, det handlar om känslan (även fast jag gillar en del av de nya spelen också). Gillar referensen till Terminator också.

Köp DVD på Ginza

Kommentarer:

1 Lina:

Jag har en så kallad mirakel dammtrasa, men den utför verkligen inga mirakel och dammet återkommer inom loppet av några timmar på de svarta möblerna. Så en trasa, torr eller fuktig kör jag med. Orkar inte lägga ner så mycket jobb på städandet för det är ju så tråkigt, men måste göras.



Hot Tub Time Machine var en stor besvikelse!

Kommentera här: