Ost- och skinkbakade kycklingfiléer
Ingredienser 4-5 portioner:
1 kg kycklingfiléer
Salt, peppar, paprikakrydda
5 dl creme fraiche
2 msk dijonsenap
15 skivor rökt skinka
Cirka 150 gram herrgårdsost (jag använde nog mer än så eftersom jag är väldigt förtjust i ost)
1/2 röd paprika
1/2 gul paprika
1/2 kruka persilja
Så här gör du:
- Smörj en ugnsfast form och lägg kycklingfiléerna i den.
- Krydda efter tycke med salt, peppar och paprikakrydda.
- Skär skinkan i fina bitar.
- Riv osten.
- Hacka de båda halvorna paprika och även persiljan.
- Blanda creme fraiche, dijonsenap, skinka, ost, paprikor och persilja och rör ihop.
- Bred ut smeten över filéerna.
- Stek i ugn i 175 grader i cirka 70 minuter. Kolla så kycklingen är ordentligt genomstekt.
Slutresultatet.
Oj...det såg trevligt ut :)