Om midnattsbion i lokaltidningen

När Lisa och jag var på Breaking Dawn-premiären så pratade en tjej från Arvika Nyheter med oss. Idag var det med i tidningen.

"För Lisa och väninnan Therese var det extra roligt att se filmen denna natt. De har båda barn och de berättar att det var länge sedan de var på bio, och för Therese var det länge sedan hon överhuvudtaget vistades ute vid den här tiden. De har smitit ut och lämnat barnen hos sina män. De båda har läst böckerna tidigare och tycker det ska bli kul att se filmen."

Hihi...kul att de tog med mitt skämt om att vi "smitit ut". Robin sa, lite skämtsamt när han läst det, att det nog var första gången han blev omnämnd som man och inte "kille".

Bilden på oss i tidningen.

Kommentarer:

1 Georg Hendrix:

Kul att vara med i tidningen, men det är en sak jag funderat på. Du tar bort ditt efternamn (här i artikeln och tidigare också). Vilket är rätt smart! MEN du skriver ju vad du heter, vad din partner heter, barnet.. OCH vart du bor (en plats som dessutom är ganska liten). Är det inte ganska lätt nu i denna internet ålder att ta reda på ditt efternamn om man bara vill? :P

2 Petra:

Vad roligt att ni var med! :D

Jag har inte heller varit ute på år och dar tror jag. Iaf inte sen jag blev gravid med första ungen...vilket var typ sommaren 2009 :P

ÅH jag vill också se twilight!!! :D Var den bra? Jag har inte läst böckerna, så jag vet inte vad som händer...så inga spoilers ;)

3 Gaymasen:

Haha kul! :-)



Och du gillar inte maräng? Craaazy! I lurve it. -;-D

Kommentera här: