Månadsturen till Karlstad

Månadshandlande igen! Men usch vad jag avskyr att handla på löningsfredagen! Tyvärr var det enda dagen som passade. Idag gjorde vi rundan Pets, Clas Ohlson, IKEA och ICA Maxi. Det blev inhandlat spån och hö till Pelle, kattsand till katterna (Pets), skrivarpatroner, fotopapper och fotoalbum (Clas Ohlson), tallrikar och lite smågrejer (IKEA), matvaror, nya stövlar till Connor, bakkavel till Connor, bakformar och lite andra grejer (ICA Maxi).

På IKEA hade de visst börjat med julbord, men vi åt "vanlig" mat. Jag har aldrig varit förtjust i julbord. Är inte så glad i buffé överlag, men just julbord tycker jag är tråkiga (nu menar jag maten och inte umgänget). De där "standardgrejerna" är inte bland mina favoritsaker. Visst kan jag äta dem, men får jag välja så väljer jag hellre något annat. Oftast blir det bara julbord en gång om året för mig och det räcker långt! När vi firar jul här på vintersolståndet så brukar jag ha mer som ett "fika" och det tycker jag är mysigt.

Nu kom jag off topic igen. Sådant händer ibland.

Connor testar sin nya badrock. Den följde med då man köpte ett ekonomipack med blöjor.

Kommentarer:

1 Bella:

En torsdag funkar lika bra som en söndag! :D Det är inte tidpunkten som gör det, det är stämningen det för med sig djupt filosofisk

Jag ska till Karlstad idag jag, håll tummarna att jag och min mor kommer därifrån utan skråmor! :)

Kommentera här: