Läst klart: Förgörelsen av Guillermo Del Toro & Chuck Hogan

Spoilers förekommer! Detta är del två i en trilogi om ett virus.

Utdrag av baksidan av boken:

"Mänskligheten kämpar för sin överlevnad. Det råder undantagstillstånd i New York och människorna för en ojämn kamp när vampyrerna breder ut sig över landet. Eph Goodweather och de andra motståndskämparna försöker bjuda motstånd på alla sätt de kan, men inser plötsligt att ytterligare en kamp pågår mitt i kaoset: det har utbrutit ett inbördeskrig mellan vampyrerna från den nya världen och de från den gamla världen."

Jag gillade verkligen Släktet som påbörjade denna trilogi och kan säga att Förgörelsen följer i dess spår. Det känns åter igen som att läsa en film, den flyter på helt otroligt bra. Jag skrattar lite åt tanken på mig själv när jag läste en viss del i boken och hur jag reagerade. Det var när Fet låg i en tunnel av något slag under jorden och dessa blodmaskar kröp mot honom, varav en till och med nästan lyckades ta sig in i hans kropp via ett hål som masken gjorde. När jag läste det så slog jag på boken och några tjut undslapp. Det kändes så äckligt! Det har aldrig hänt tidigare att jag slagit på en bok, så det var intressant.

Nu ser jag verkligen fram emot den tredje boken! Eftersom jag läst de tidigare på svenska så får jag vänta ett tag tills den är översatt från engelska. Rekommenderar både Släktet och Förgörelsen!

Framsidan av boken.

Kommentarer:

1 Gaymasen:

Ja jag vill ha husbil för att det är så smidigt. Att röra sig i den samtidigt som den andre kör, lätt att köra, etc. ^^



Och ja. Baby-tank. Det är fint det. Vi har så fina små barn där i. Snart ska de få simma med de stora barnen ^^

2 Linda aka Javamorsan:

Låter oerhört intressant måste jag säga. Jag har sällan tid att läsa tyvärr. Men en vacker dag kanske jag läser just denna. Tack för tipset.



Hoppas ni haft en bra dag Kram

3 Bella:

Sv: Ja tänk vad svårt det ska vara att få ihop en dejt, vi bor för långt från varandra ;P i helgen ska jag på tvåårskalas hos min kära brorson i bollebygd, så då går det inte, men måndag och tisdag nästa vecka är jag ledig om du kan då?

Kommentera här: