En helg med jul och skoj

Igår var Connor och jag på julmarknaden i Gunnarskog och idag var vi på adventsfest (sekulär sådan) som alltid är kul! På julmarknaden hittade jag en handduk som jag varit ute efter och på adventsfesten blev det en del köp och vinster. Connor var helförtjust i att krypa omkring precis överallt och undersöka. Jag skrattade gott en gång när han satt mitt på golvet i gymnastiksalen och var helnöjd med att bara titta på när de andra barnen sprang omkring och lekte, samtidigt som han mumsade på en pepparkaka. Det såg så gulligt ut!

Mitt köp på julmarknaden. Connor fick välja.


En del lotter på adventsfesten. Lotter, åror och nummer på alla bröd, godis och paket som också var med i egna lotterier. Intäkter går till föreningen Bortans IK.


Vinster och köp. På auktionen bjöd jag på hemmagjord äpplemos och ett paket. Ett paket fick jag av pappa. Köpte kärleksmums och drömmar och två godisbitar. På nummer och lotter vann vi en lykta, en kokbok, ett pussel (syns på bild nedan då jag upptäckte att den gömts bakom kokboken på denna bild), en "kronor"-tshirt och en nalle i en påse. Nallen med tomteluva fick Connor av en granne till sina morföräldrar.


Pusslet som doldes i förra bilden.


Sakerna i paketen.

Kommentarer:

1 Georg Hendrix:

Brist på ögonkontakt kan ju givetvis finnas av olika anledningar. Folk som kanske är lite skelögda eller blyga undviker gärna ögonkontakt.. Men det är ganska enkelt, oftast, att skilja på någon som undviker ögonkontakt pga. blyghet eller dryghet. Jag skulle själv klassa mig som rätt blyg.. inte den värsta sorten men kanske 6 / 10. Där 10 är någon "världsvan" som inte har någon form av problem med sociala fenomen och 1 är någon med grova sociala fobier, så jag vet givetvis att ögonkontakt inte alltid är så enkelt som man kan tro.

Kommentera här: