Sovställningar

Som med så mycket annat så säger man att ens sovställning kan avslöja vad man är för person. Skoj, tyckte jag och testade. Nu så har jag två sovställningar som jag föredrar lika mycket så därför fick jag välja båda.

Mitt resultat:

"3. Längtar positionen - 13 procent av testpersonerna sov på sidan med båda armarna ut framför sig.
Det anses tyda på en öppen karaktär, men som samtidigt kan vara misstänksam eller cynisk. Personer som sover på detta vis är långsamma med att bestämma sig, men när de har fattat ett beslut går det inte att ändra det.

5. Fritt fall positionen - 7% av testpersonerna sov på detta sätt, på mage med händerna runt kudden och huvudet vänt åt sidan.
Dessa personer beskrivs som sällskapliga och fräcka, men med en tendens att vara nerviga och sköra. De gillar inte kritik, eller extrema situationer.
"

Då det gäller nr. 3 så tycker jag det stämmer väldigt bra, förutom det där med långsam att bestämma sig. Jag bestämmer mig ofta väldigt snabbt. Då det gäller nr. 5 så är jag varken sällskaplig eller skör. Fräck kan jag vara i "rätt" sällskap och nervig kan jag vara i extrema situationer. Jag har blivit bättre på att ta kritik, men det beror ofta på hur kritiken framförs.

Vilken sovställning har du?

Kolla själv här!

Kommentarer:

1 Bella:

Jag sover i fosterställning :)

Beskrivningen stämde in ganska bra på mig :)

Kommentera här: