Sett filmen Paranormal activity 2

Spoilers förekommer! Denna film utspelar sig före, under och efter Paranormal activity 1 och binds ihop på det viset att Katie från 1:a filmen är syster till Kristi i 2:a filmen. Katie och Micah är även med lite i denna film.

Ett år efter födseln och hemkomsten av parets son Hunter börjar väldigt konstiga saker hända i huset. Till en början små saker som kan bortförklaras, men efter ett tag märks att det är något fel.

Jag blir lite påmind om den dröm jag hade som gravid, att det bankade på balkongdörren och att vad det än var som var där så ville det ha mitt barn. Riktigt äcklig dröm! I denna film är nämligen "demonen" ute efter den lilla pojken. Det är det enda jag tycker är kusligt med filmen. Den har några skrämselscener där man låter något hända helt plötsligt så man ska hoppa till (det som jag tidigare hänvisat till som "hoppa-till-effekter"). Sådana skrämselscener som jag anser vara en låg form av skräck, ganska billigt egentligen, då det är en mänsklig instinkt att "hoppa till" när något händer plötsligt.

Filmen känns som en dålig kopia av 1:an. Speciellt när det finns scenarior som till och med används igen. Mitt slutintryck av den är att den var ganska trist.

Köp DVD på Ginza

Kommentarer:

1 Maol:

På den bilden syns inte bebisen i spegeln. :O

2 Linda aka Javamorsan:

Krävs väldigt mkt mer för att jag skall bli rädd. En bra film med lite samma tema är en gammal från 80 talet som heter Entity har du inte sett den så gör det :)

3 Lina:

Eftersom jag har den första filmen så måste jag klart även köpa denna och den kommande nr 3. Och det retar mig, för jag tyckte inte om 1an och nu är jag helt övertygad om att jag inte kommer tycka om denna heller. Men samlingen måste vara komplett =)

4 Max Colliander:

Guu va jag känner igen mig i din åsikt om "hoppa till-effekter". Hatar sånt egentligen, det är inte läskigt utan bara riktigt drygt. Om de har med en del saker som var med i ettan också är det ju rätt trist med, endast sett ettan.

Kommentera här: