Sett filmen Allt flyter

Spoilers förekommer! Denna film är baserad på en sann historia om en grupp män som började tävla i konstsim.

Fredriks dotter tränar konstsim och som en ploj får han tillsammans med sina killkompisar för sig att köra konstsim på en kompis svensexa. Detta filmas och visas på bröllopet och blir en stor succé. De blir uppbokade för uppvisning på en fest, men där sjunker det hela. Fredrik inser att de floppade för att de var för bra. Komiken låg ju i att de var dåliga. Efter en del övertalning börjar så hela gänget träna mer seriöst och anmäler sig till slut till VM.

Jag tycker filmen är okej. Den har en del förutsägbara saker. Det finns dock en del saker som tas upp som jag gillar och speciellt en sak gillar jag starkt. Gänget har blivit inbjudna att köra sin uppvisning på Pride-festivalen. En av männen reagerar negativt och undrar om folk tror att de är sådana där "fjollor". Då säger en av de andra männen att "vi skiter i vad de tror, VI vet ju vilka vi är". ÅH! Så klockrent! Tänk vad härligt om folk bara släppte det där med vad andra tycker och tror. För att man själv vet vem man är. Den där repliken ska jag tänka på varje gång jag har en svag stund.

Filmen kan vara värd att se en gång.

Köp DVD på Ginza

Kommentarer:

1 Maria:

Svar: Jag lägger gärna till dig på facebook :) Är jag så svår att hitta? :P Jag kanske får kolla inställningarna på min profil.

2 Georg Hendrix:

Har denna jag med. En typiskt svensk rätt charmig rulle. Jag mådde bättre efter att ha sett den, men tror som du att den inte har särskilt mycket "replay value".



Det känns som vanligt - En hyfsad film men kunde varit bättre med mer tid nedlagt och mer pengar bakom!

Kommentera här: