Fynd på Gûnnerskemârten!

Dagen slutade på plus. Efter att bordshyran var betald och jag hade shoppat lite så landade jag ändå på plussidan när det gäller försäljning på loppisen. Inga stora slantar, men det var kul ändå! Och som jag brukar säga: Allt över noll är plus.

Förutom att sälja så hann jag med att kolla runt på mârten och gjorde riktiga fynd! Det var en riktigt trevlig försäljare vid ett klädställe förresten. Lätt att prata och skoja med! Inte ofta det händer mig som kan vara så obekväm av mig. Jag trodde inte det stämde så frågade om priset på ett par byxor, men det stämde att allt i det stället kostade 10 kr/styck. Byxorna var exakt sådana jag köpte på Arvikamârten för 10 år sedan som nu gått sönder. Det är sådana som man kan ta av en bit av benen på så de blir shorts. För 10 kronor styck så blev det tre par byxor och så slank det visst med en kjol också. Vill utöka färgerna i min garderob och något orange har jag inte sedan tidigare. Härlig färg!

Byxorna och kjolen.


Kjolen hade en fin dekoration.


På loppis hittade jag en bra osthyvel för oss med värkproblem. Ska bli intressant att testa!


På en lott vann jag ett par diskborstar. Connor försökte använda en av dem till tandborste. Det funkade inte.

Kommentarer:

1 Petra:

Åh den kjolen var jättefin!

Haha, vilken rolig hyvel. Ska bli kul att se om det funkar!

2 Linda aka Javamorsan:

Coola saker. Jag gillar dock inte oranget men det beror mest på att det ser för j*vligt ut på mig helt enkelt. Gillade detaljen på kjolen :)

3 Malin:

Orange och lila är en fin färgkombo dessutom! :)

Kommentera här: