Sett filmen Case 39

Spoilers förekommer! Åter igen en film som fanns i Telias programbibliotek som jag inte hört talas om innan.

Filmen handlar om en socialarbetare som blir mer involverad än vanligt i ett fall med en 10-årig flicka. Hennes föräldrar spärras in för misshandel och mordförsök och flickan får flytta in hos socialarbetaren (Renée Zellweger). Ganska snart börjar mystiska saker att hända med människorna runt omkring. Den lilla oskyldiga flickan sprider skräck omkring sig. Varför ville föräldrarna döda henne? Vad är det för fel på henne?

När jag tänker på själva historien så är det inget fel med den. Men på något vis lyckas det inte i filmen. Kanske fokuserar man på fel saker? En sak som är säker är i alla fall att jag tycker att Renée Zellweger verkligen är HELT fel i denna film. Jag skulle vilja skifta fokus i filmen till de saker jag skulle tycka var skrämmande. Jag undrar om den här filmen kan skrämma någon alls? Kanske en som är nybörjare inom skräck.

Köp DVD på Ginza

Kommentarer:

1 Angela:

Såg den här filmen för längesen jag, tyckte den var bra, men inte blev jag rädd. Fast en film kan väl va bra ändå?

2 Amanda:

Den filmen är bra! :)



Kika gärna in hos mig, en mode- och skönhetsblogg som inspirerar! :)

http://beautylifestyle.blogg.se/

3 Linda aka Tokmorsan:

Detta är mer en rysare än en skräck film. Eller tja det tycker jag i alla fall. Såg den förra året nån gång tror jag om jag inte minns fel.

4 HighlanderTess:

Svar Angela: Jo, jag kan tycka att film är bra även om jag inte blir skrämd. Annars vore det ganska kört för jag gillar skräckfilm och rysare, men är inte lättskrämd :-) Men det var just fokuset i denna film som kändes lite felriktat, åtminstone i mitt tycke.

5 amanda:

sv: jag håller med dig jag tycker barn ska få ha vilka kläder dom vill rosa grön gul ja du fattar även om det är en kille eller tjej :)

6 Gaymasen:

Längesen jag såg den kommer inte riktigt ihåg men tror jag tyckte den var helt OK. :)



Och jag gillar att sova ensam. Haha. Jag brer ut mig som en drottning-on-the-dancefloor så kanske därför ^^

7 pelle:

Den låter i alla fall jäkligt spännande! ;P

Kommentera här: