Jakt på barnmössa

Vi märkte tidigare idag att säsongen för vintermössor är på gränsen till över. Det fanns nästan inget urval alls. Det var riktigt dåligt med färger också, fast det kanske det alltid är? Det var begränsat till blått, lila, rosa och vitt. Det fanns i några andra färger, men då var de så tunna.

Connor har växt ur de mössor han hade och en del andra har han inte växt ikapp än. Så vi var tvungna att hitta en "mellanmössa". Det blev till slut en vit med något mönster på och inbyggt vindskydd precis vid öronen. Men hör på detta! Den kostade över 200 kr! Jag tyckte det var väldigt dyrt för en mössa. Speciellt en barnmössa som så snabbt blir för liten. Men Robin insisterade på den så den fick det bli.

Jag kunde inte låta bli ett reaplagg på Lindex heller. 50 kr för ett jättefint och mjukt linne. Connor blev också förtjust i det. När han fick hålla så satt han och strök kinden mot det och log. Gullet!

Det var färgen som drog mina ögon till plagget, men det var dess mjuka tyg som avgjorde köpet.

Kommentarer:

1 Teresa:

Haha, jag upptäckte också att vinterklädes-säsongen var över då lillen plötsligt hade vuxit ur sin overall! Jag fick lov att inhandla en ny på tradera istället för jag hittade ingen i butikerna.



Mysig blogg du har förresten! :)

Kommentera här: