Connor 7 månader och GRATTIS J & M!

Idag blev Connor 7 månader! Lilla sötisen fick sin favoritpuré (mango) för att fira! Man börjar märka att han har favoritsaker nu. En leksak han tycker lite mer om, en maträtt som är lite godare, en plats i rummet där han jollrar av förtjusning (medan han på en annan plats blir riktigt gnällig), en napp som är godare än en annan (hur det nu går ihop) och så vidare.

Inatt fick vi en riktigt härlig nyhet också! J & M har blivit föräldrar! De blev det igår kväll. Stor lycka till er!

Connor grattades av sina morföräldrar och min moster med pengar, söta kattkort, en gul pyjamas och lila gummistövlar (som han får växa i).

Kommentarer:

1 Kristin - Lilla vicke Vide och hans knäppa morsa:

Ja jag vräker mig med massa smileys när jag messar och kommenterar men absolut inte i några in´lägg för det ser somdu sa amatörmässigt ut :)

Sedan läser jag också bloggar som bara innehåller text men då är det en kompis blogg till exempel. Men ska jag börja följa en ny blogg är jag väldigt kräsen :)

Jag har säkert massa stavfel i min för jag orkar aldrig kolla :) har blivit sämre på att stava det senaste också..hjärnan har väl börjat krympa höhö

2 Maol:

Mamma berättade att hon hade skaffat lila stövlar. Hon kunde bara inte låta bli. ^_^



...och så gillar Connor papper, speciellt tidningar he he.

3 Petra:

Nej, vilken hemsk läkare du träffade! Min var verkligen kanon! Jag hade också skiten hela tiden förra gången, för jag visste ju inte att det fanns någon hjälp att få, så jag sökte ingen hjälp heller...annat än hur mycket lergigan som helst.

Jag trodde det var det här som var "graviditets illamående" och att alla mådde såhär, nu börjar jag förstå att det kanske inte är alla som kräks galla dygnet runt. Tusen tack för att du skrev om det och väckte mig!

4 Angela:

åh vad gulligt

Kommentera här: