Utmaning tv-serie intro/slut/musik del 7

Tv-serie intro/slut/musik som gör/får mig:

Glad
Ledsen
Frustrerad
Rädd
Får gåshud av
Att vilja byta kanal
Stanna bara för introt
WTF?
Skrattar
Sjunga med

Dags för sjunde valet, ett intro som får mig att stanna bara för dess skull. Fast jag kunde stanna genom hela avsnitt också. Det berodde på vilken ung Indiana Jones det handlade om. Var det tonårige Jones (spelad av Sean Patrick Flanery) då stannade jag. Var det barnet Jones så gick jag eller bytte kanal.

Young Indiana Jones.


Kommentarer:

1 tess:

Ja dessa scheman är superbra...



Okej ja du får läsa senare,,, antar att tiden kommer även för de. Men va har du för jobbplaner sedan?

2 tess:

Ja dagen förra söndagen va helt otroligt härlig. Bästa dagen på länge.

3 tess:

Jo så är de givetvis. Men man kan ha drömmar när man läser... va man skulle kunna tänka sig. Jag hoppas du hittar något som ska fungera.



Va jobbigt med värk... någon diagnos? Man kan ju lära sig leva med sin värk men de är tufft. Jag har ont i perioder men de är mer psykisk värk som sätter sig i kroppen när jag mår dåligt. Träningen har hjälpt mycket samt massage... å nu när jag mår bättre är de riktigt bra.

4 FowZie ♥ ~ pojkfixerad Eskilstunabo:

sv; jag är ju diskretare än en mygga pga min korta längd. och därför kan jag säga "galosh" eftersom jag faktiskt inte har ett bättre svar :)

5 tess:

Jag har oxå IBS. Men jag har ofta kramper i magen som gör rejält ont. Inte skoj alls. IBS är oxå ofta en följd till psykisk ohälsa. Men de är ju tyvärr så i samhället idag att alla ska vara lika alla ska orka jobba. Man får inte må dåligt utan då inbillar man sig.

Kommentera här: