Månadshandling i Karlstad igen

Connor vaknade upp helt förkyld så hans snälla mormor kom och var här hemma med honom så vi kunde handla. Det behövdes verkligen! Både kylskåp och frys var nästan tomma. Denna gång fick vi sällskap av Lisa och Adam och deras bebis. Först åt vi mat på restaurangen i Bergvik, jag har blivit helt såld på deras kantarellsås! (Till den är det fläsknoisette och strips.)

Det blev några turer in i affärerna på Bergvik köpcentrum och sedan ICA Maxi som vanligt. På hemvägen stannade Robin och jag till i Ilanda för att handla kattsand, spån och hö på PETS.

På Kappahl hittade jag dessa snygga lip smackers. Måste unna sig själv något ibland.


Asken var också fin!


Det blev ett par snygga bodies från H&M till Connor. Valde storlek 80 som är Connors nästa storlek så han har något att växa i.


På H&M hittade jag även denna snygga skjorta till Robin. Vi har provat den båda två. Den sitter jättebra på oss båda (som en oversize på mig). Kul att kunna dela lite kläder!

Kommentarer:

1 Georg Hendrix:

Jag kan tänka mig att nedladdande har sjunkit rejält sedan Spotify. Det är alltså ett rätt steg från skivbolagens sida (eller vilka det är nu som bråkar på nedladdning).



Men oavsett hur man ser det finns det väldigt många som inte är redo att betala för musik. Åtminstone för fysisk musik. Senast idag köpte jag Foo Fighters skiva. Delvis för jag hittade den helt ny för 99 kronor, men även för att jag en dag vill se bandet igen. Band kan inte åka runt till 4 städer i alla länder utan måste sålla och visst åker man hellre till länder där man säljer inom Topp 10 än där man knappt kommer in på Topp 80. Kan man sälja ut ett stadium på 40.000 personer i ett land och knappt kunna fylla en större klubb med 1000 personer i ett annat.. vilken åker man till ?



Jag skulle inte ha något emot ett jobb i branschen (?) där man försöker klura ut allt det här :D

2 tess:

Månadshandla i karlstad... ler. mm... var va de ni bodde?

3 tess:

Ja tycker oxå om att fira sådär lagom... de är en sak men när de blir att mans ka stå med mina stora släkt ja då orkar ja inte å de blir rörigt å för mycket....

4 Kristin - Lilla vicke Vide och hans knäppa morsa:

Olivoljan köper man ju i mataffären du kan ta vilken som men den måste vara extra virgin :) morotsoljan kan man köpa på bodystore. den kostar 99 kronor men det finns en dyrare i rosenserien som är ännu bättre men du kan ju testa den billigare först :) den är jättedryg och man behöver bara ett par droppar för att smörja in ansiktet. Hoppas det funkar lika bra för dig som för mig :)

5 Petra:

Vilka tuffa läppgrejer (visste inte vad jag skulle kalla det)!

Skönt att få komma ut och handla lite. Vi ska nog iväg till veckan, för vi måste införskaffa lite sommarkläder till busungen, och nån klädaffär finns det då inte i min lilla by.

Kommentera här: