Förberedelser för examensfika

Nu under kvällen har jag förberett en del inför morgondagens examensfika. Sista grejen står i ugnen i samma stund som jag skriver detta.

Chokladdoppade jordgubbar.


Regnbågskaka och ett regnbågsmuffin utan röd färg.

Kommentarer:

1 Kajsa:

Jordgubbarna såg ju inte de minsta goda ut! :P



Svar: Åh, tack så mycket :)



Asså.. Jag förlorade min bästa vän, hon blev påkörd. Sen dess vill jag tro att det finns någon som tog henne ifrån oss. Att livet inte bara är så orättvist, vill tro något ville ha tillbaka henne, vet dock inte vad något är.. Men en högremakt antar jag. Dock tror jag inte på just gud, biblen, men känns som att något finns.

Eller tror jag helt enkelt bara på ödet. Att det var meningen. Vilket med gör att de känns bättre.

Känns bra om man tror på ödet så vet man att allt har en mening, att det var meningen liksom. Att inget bara händer för att man hade otur, var på fel ställe vid fel tidpunkt.

Inge bra på att förklara mina tankar.



Men om det händer något hemskt då..? Skulle de inte kännas bättre att tro på något? Inte bara veta att livet helt enkelt är hemskt.

2 towis:

åh smarriga jordgubbar!

3 Maria:

WOW! Det där såg mumma ut du :P



Svar: Ja, det finns människor till allt. Killen där vid bryggan var väl antagligen lite lullig, men ändå... läraren finns det ingen ursäkt för tycker i alla fall jag. Tack så mycket förresten :)



Btw, är det ok om jag länkar från min blogg till din? Kram

4 Linda aka Javamorsan:

Åh men vad gott! Nu vill jag komma jag med :)

5 Gaymasen:

Men duuu! Det såg ju inte bara LITE gott ut det där inte. Haha. Och grattis!



Och ja. Det finns ju trångsynta personer överallt likväl som det finns väldigt öppna personer. Så jag gillar kyrkan. Även om jag inte är djupt religiös är jag troende. Men jag accepterar alla för deras åsikter etc. och så. Alla har vi våra sätt att se på saker, det viktiga är som sagt att respektera att alla tänker olika :D

Kommentera här: