Varför kundvagn överallt?

Idag var vi till Charlottenberg för att handla lite. Det var otroligt mycket folk inne på köpcentrat och jag blev så störd på en sak. Folk tar en kundvagn borta vid mataffären och använder den sedan på HELA centrat! Vid ett ställe hade de parkerat fyra i bredd längs mittengången där man går. Gick knappt att ta sig fram. I vagnen hade de oftast sprit, matvaror och lite plock från olika affärer. Jag menar, hur svårt är det att gå ut med något till bilen om det är för tungt att gå runt och bära på? De höll på att köra hälsenorna av en också och bad inte ens om ursäkt. GAH!

Det var dagens störningsmoment. Nu till det roliga. Vi gick runt med Mirja med familj och kollade. Jag fick tips från Mirja om ett bra par första skor till Connor så det skaffade jag. Igår försökte han nämligen ställa sig upp för första gången, med stöd. Gissa om jag blev glad då! Det märks väl ganska tydligt i och för sig eftersom det första jag gör är att springa och köpa ett par skor...hahaha! Efter att vi även tittat in på Rusta så åkte vi till mina föräldrar för en snabbvisit.

Lite av vad jag köpte idag (handlade lite bland annat på second hand igår också så det är med bland bilderna):

Tågbiljetterna från då vi åkte jubileumståget igår. Broschyren plockade Connor på sig på tåget. Han gillar att bläddra i saker.


Yatzy inspekterar några toppar som jag köpte på Röda Korsets Kupan.


Hittade även några böcker på samma ställe.


Här har vi dem! Connors första par skor! De är lite stora så att de ska passa senare när han går.


Kortärmade bodies har Connor inte så många, så därför fick det bli några fler. Kunde inte motstå plaskbassängen också. Får se om det kan bli något test i sommar (under total övervakning förstås, aldrig annars).


Connor valde detta själv. Jag vill ha något skydd mot solen till honom så visade honom paraplyer på leksaksaffären. Han log åt alla, men denna sträckte han även ut armarna mot. Så då var det ett enkelt val!


När vi kommit hem var jag till affären närmast oss och fixade grejer inför picknick. En praktisk kylväska hade vi behov av. Fin var den också!

Kommentarer:

1 Pikachu:

oh, du får säga till om Stephen kings "Knackarna" var bra sen :D

2 Helena:

Det är alltid speciellt vid varje framsteg ens barn gör! Angående mitt inlägg om "The Reef"; Vi betalade 4131 kr för tre vuxna och två barn, och då var det färja tur och retur, hotellövernattning med frukostbuffé och så kunde man bada så mycket man ville i alla bassängerna ända fram till stängningsdags. Så jag tycker definitivt att det var prisvärt! :)

Kommentera här: