Sunne Vattenland

Nästa år får Connor bli med till vattenlandet i Sunne, men i år tyckte vi att han hade det bäst hos mormor och morfar. Det var Kristoffer, syrran, Robin och jag som tog en tur till Sunne. Där mötte vi upp med Patrik.

Det blev en hel del åkande. Jag åkte båda bodyslides, båda serpentiner, tuberacer, tog en lugn tur i floden, hoppade på bubblan och värmde mig lite i jacuzzin i lagunen. Banorna åkte jag många gånger, förutom tuberacern. Det hände något i den då jag åkte, något som aldrig hänt tidigare år när jag åkt den. Jag fick kramp i mitten av bröstkorgen och det strålade ut mot höger axel och kändes som värst där jag hade min CVK insatt då jag var dålig under graviditeten. Blev illamående och yr så jag fick sätta mig ner efter den turen och sedan ville jag inte åka den igen. Ska man känna av att man haft CVK på det viset? Tuberacer är förresten en rak bana som sluttar väldigt brant. Man åker på en badring och det går rejält fort. Jag gillar den så det var trist att det blev som det blev. Jag har fortfarande lite värk på det stället som CVK:n satt, men känner inte av något annat nu i alla fall.

Förutom det tillfället (och att en del inte har ordning på sina barn - förklaring: man får inte hoppa i jacuzzin, men det var det flera barn som gjorde och skvätte ner mig gång på gång och föräldern bara satt där och var helt nonchalant över mitt obehag) så var det en riktigt härlig dag! Det är så kul att åka vattenkanor! Roligast var att åka dubbel i serpentinerna!

Här var vi idag! Bilden tagen från bryggan ut i sjön Fryken.


Det var precis "lagom" väder.


Jag försöker mig på en pose framför bubblan. Börjar se ut som min mage igen också, nu snart 1 år efter förlossningen. Den dåliga kroppshållningen bjuder jag på. Jag är en ostbåge.


Min lunch. Har alltid velat testa Snow Slush, men uj vad det var socker i den! Nu har jag en cool flaska i alla fall.


Skaffade presenter till Connor från vattenlandet.

Kommentera här: