Sett filmen The Grudge 3

Spoilers förekommer! Detta är fortsättningen på de amerikanska versionerna av Grudge-filmerna.

Förbannelsen har tagit lägenhetshuset från 2:an i besittning. Enda lösningen för att få bort den onda anden kan vara en ung japansk kvinna...

De griper verkligen efter halmstrån med denna film. Den har ingen som helst handling och hänger bara löst ihop med föregående filmer. Effekterna är stundtals plågsamt dåliga och man har nästan snudd på kopierat en scen från Ring (även med i amerikanska remaken The Ring). En enda scen gör mig nöjd och det är när man ser handavtryck i röd färg bli till på golvet, men ingen upphovsperson. Handavtrycken kommer närmare och närmare. Fick dock bortse från att själva effekten inte är så välgjord för att scenen skulle kunna kännas bra.

En film helt utan poäng, i mitt tycke. Inget i filmen var det minsta skrämmande och när jag började lägga till saker för att jag var uttråkad (som jag nämnt att jag gjort tidigare med filmer också till exempel Resident Evil: Afterlife och Flickan som lekte med elden) så var det bevis på att filmen inte engagerade. Jag hade riktigt skoj åt en grej som jag kom på. Alla blir så rädda för Kayako när hon kommer krypande och gör sitt gurgel-ljud så jag frågade Robin hur han tror Kayako skulle reagera om personen inte alls skulle bli rädd utan mer: "Jaha, vad sysslar du med då? Tycker du inte det där var överdrivet? Om du ska döda mig så gör det bara och dryga dig inte så. Vänta lite.... Ja, nu har jag hämtat en golfklubba att dänga dig med och du ligger FORTFARANDE på golvet och kryper? Vad är det för fel på dig?". Erhm... ja, min humor är skum, men så länge som det roar eller hur? Hehe...

Köp DVD på Ginza

Kommentarer:

1 Linda aka Javamorsan:

En så usel film att jag blev sur när jag såg den. Ettan är grymt bra tvåan funkar men trean borde vara olaglig så kass den är!

2 ZANDRA - AUGUSTIFAMILJEN:

Sjukt! Vi pratade om the Grudge häromkvällen för jag tycker det är den otäckaste film jag sett. Och nu har det tydligen kommit en trea. Och förmodligen en tvåa också, utan att man märkt nåt! Blir nog inte att se dom iaf, med tanke på din fina recension, haha ;)

3 Maol:

Finns det ens en japansk trea?

Ja skicka erbjudandet om buzzador igen till mig.

Kommentera här: