Namnstatistik

Jag har kollat lite på namnstatistik. Det kan vara lite skoj att se hur många som har samma namn och var i landet de finns. Det roligaste att kolla var Connor, då detta namn inte är så vanligt. I Värmland finns det två stycken med det namnet. Min Connor och så en i Hagfors. Ni kan följa länken nedan och kolla upp era namn och era barns namn (om ni har några).

Statistik över namnet Connor i hela Sverige.


Statistik över namnet Connor i Värmland.

Kommentarer:

1 Georg Hendrix:

Det förstår jag. Utseendet är en större press för tjejer, men vem är det du skulle sminka dig för?



Du går till ICA. Du har barn och stabil pojkvän/sambo/partner (dvs. du behöver inte göra dig snygg IFALL du skulle träffa någon intressant), så vem ska du göra dig snygg för? Den 21-åriga kassörska som deltidsjobbar? Pensionärerna vid spelhörnan? Småbarnsfamiljen som storhandlar?



Jag fattar inte varför det är viktigt för ANDRA att DU (eller jag) ska se bra ut. Jag bryr mig om hur jag ser ut när kan träffa en potentiell partner... annars kunde jag inte bry mig mindre. Om någon tjej som efter en sekund dömt mig som "inte pojkväns material", tycker jag är dåligt klädd.. varför ska jag bry mig om hennes åsikt? Hon skulle ju ändå inte "vara intresserad" om jag kom i en Armani kostym..

2 Tess:

Har inte kollat mina barns namn... men vet att August inte va så hemskt vanligt trots allt. Men de där med namn är intressant hur de kommer å går över tid. Hur nya namn uppstår...



Ja mössen är supersöta å trevliga. en hamster har vi med...

3 Kristin - Lilla vicke Vide och hans knäppa morsa:

Skumt är bara förnamnet men det är sånt som jag gillar ;)

Oj vad kul då måste jag kolla Vides namn :)

kram

Kommentera här: