Inbjudan på väg

Nu är det snart bara 1 månad kvar tills Connor blir 1 år. Då blir det ett litet barnkalas här med tårta. Hittade till slut inbjudningskort som inte föreställde Disneyprinsessor, Bilar eller Toystory så då blev jag glad. Skulle ha kunnat göra egna, men känner mig inte så kreativ just nu. Jag har postat en del inbjudningar och en del tänker jag ge när vi möts så ni kanske är några som läser detta som kommer att få en inbjudan (eller rättare sagt era barn). Den är på väg!

När började/tänker ni börja med barnkalas? När var du på ditt första barnkalas? Jag vet att i denna ålder blir det inte så mycket kalas på ett vis, men jag är en sådan "tôlig" person som ska fira precis allt...hehe... Det första barnkalaset jag var på var mitt eget då jag var 6 år gammal. Alla i min förskoleklass var bjudna. Det kom en hel del och vi hade riktigt kul med lekar, korv med bröd och tårta. Jag hade fått en cykel som alla ville testa också.

Framsidan av Connors inbjudan.


Kortets baksida.

Kommentarer:

1 Petra:

Jättefint kort! Hoppas ni får ett bra kalas.

Jag missade min sons 1års kalas eftersom jag låg på sjukhuset och fick dropp då, inget jag kunde göra nåt åt iofs, men det känns ju hemskt.

Kommentera här: