Högländerna, Skottland 19 maj 2007

Denna dag drog vi ut mot västkusten. Landskapet vi körde genom var av den typ man tänker på när någon säger Skottland. Det var så vackert! Målet var Eilean Donan Castle. Trots att det var den regnigaste dagen på resan så var utsikten och naturen hänförande. Vi stannade på ett ställe för att ta lite kort.

Vi kom fram till Eilean Donan som har använts i flera filmer, bl.a. Highlander och någon James Bond-film. En väldigt fin borg. Jag, Robin och Jenny gick in i den för en närmare titt. Det fanns en hel del mysiga krypin där jag och Jenny fantiserade om hur mysigt det skulle vara att sitta och läsa en bok (kanske hade någon faktiskt gjort det också). Så blev det en tripp in till den lilla byn Dornie där vi postade lite vykort och passade på att äta på en liten mysig lokal pub.

Sedan bar det av tillbaka till Inverness igen där vi handlade lite på en supermarket innan vi åkte tillbaka till vandrarhemmet. Där gjorde Malin, Annelie och Marie sig klara för att gå ut medan Jenny, Robin och jag stannade inne.

 

Kommentarer:

1 Malin:

Hahaha! Vilka partypinglor vi var! Iaf jag och Annelie, vi festade ju varje kväll. ;)

Kommentera här: