Tandsprickning

Tror definitivt att Connor påbörjat tandsprickning. Han har varit kinkig hela dagen, men det blev värre nu på kvällen. Han hade även strax över 38 i feber så han fick en barnalvedon, enligt rekommendation från BVC. Nu har tempen gått ner till normal igen. Han har även ätit mycket mer än vanligt idag och när han fick en blöt handduk att bita i så blev han lugnare också. Det verkade som att han tyckte att det var skönt. Huh, vad svårt det är ibland när bebisar inte kan tala om var de har ont och om något man gör hjälper! Nu sover han i sin säng i alla fall och vi håller koll.


Då jag sökte på nätet om tandsprickning så hittade jag denna "bitnapp" som passar bra för att lindra tandsprickning (förvaras bara i kylskåpet en stund). Någon som testat? Eller har ni något annat tips? Berätta!

Kommentarer:

1 Mirja:

Vi har en plasthand som är vattenfylld som man lägger i frysen så tuggar de på den sedan. Då håller den sig kall länge då det ju blir is inuti. Andra bitringar som ska förvaras i kyl eller frys blir ju varma nästan direkt är min erfarenhet. Men handen är jättebra! Köpte den på lekhörnan.

2 Linda aka Tokmorsan:

Hade nån bitsak som skulle kylas. Minns inte så nog hur vi gjorde. Men jag tror inte mina hade så ont av det om jag skall vara ärlig.



Hoppas natten blir bra nu!

3 Kimmi:

Ja en sån köpte vi i hopp om att gumman skulle må bättre då hon fick tugga på den. Hon va så van vanlig napp så hon förstod inte riktigt va hon skulle göra me den. Inge ja skulle rekommendera iaf..

Kommentera här: