Nyårsafton

Gott nytt år allihop! Hoppas 2011 blir ett fantastiskt år för er!

Vi hade en stillsam nyårsafton då vi tittade på Grevinnan och betjänten och åt pizzabullar. Sedan lade sig Connor så jag och Robin spelade lite spel. Robin skulle jobba tidigt idag så sedan gick han och lade sig. Vid midnatt stod jag själv i köket och kollade på fyrverkerier. Sammanlagt räknade jag till 15 olika platser som man avfyrade raketer från, som var synliga från vårt köksfönster. Maffigast var det från hamnen. Men mysigast av allt var de svävande lyktor som dök upp lite då och då. Till slut kom en "svärm" av 15 stycken lyktor samtidigt, från någonstans åt Palmviken-hållet. En till stor fördel med lyktorna är att de inte smäller.

Tänkte att det var tur att Connor fortfarande sover i vårt sovrum för någon smartis fick för sig att skjuta fyrverkeri precis bakom vår byggnad (åt det håll som vardagsrum och Connors rum ligger). Kaninen Pelle, som bor i Connors rum, blev livrädd och stampade för fullt! Hoppas det gick bra för dina barn, Mirja!


Fyrverkeriet från hamnen var som sagt störst och ljudligast.


De svävande lyktorna var långt borta. Blev en intressant bild när jag försökte zooma.

Kommentarer:

1 Mirja:

Barnen sov oroligt båda två, Neo vaknade säkert tio ggr under kvällen av allt smällande. Tur det bara är en gång om året. :) Man såg raketerna bra från köksfönstret :)

2 VADFANSKAJAGHETA - Uppsalas största blogg:

sv: så kul att du är med och tävlar :D

3 Gunilla och Frasse:

Låter som ett hellyckat nyår tycker vi. Ett riktigt gott, mysigt och gosigt nytt år önskar vi alla två- och fyrbenta medlemmar i din famillj!

Så sött att Pelle stampade - har aldrig sett en kanin göra det :-)

Tack för att Yatzy vill vara vän med Frasse! Pelle kan också bli Frasses vän om han vill, Frasse är redan vän med två kaniner och har två till på gång :-)

Det kan ta lite tid innan Yatzy kommer in beroende på att det har uppstått en vän-kö. Men vi skyndar på så mycket vi kan!

Kramar och tassklappar från oss!

Kommentera här: