Hakar på allt om Queen

Jojomen, så funkar jag. Säger någon något positivt om Queens musik så uppmärksammar jag denna person. Lite blygsamt i min blogg som inte har så väldigt många läsare. Men ändå! Cee Loo Green (som jag inte hört talats om, måste jag erkänna) pratar om att musikindustrin förändrats till att handla om "produkter". Och faktiskt så håller jag med. Om Bohemian Rhapsody kommit idag så hade den kanske inte ens släppts. Det var nära att den inte släpptes på 70-talet då skivbolaget tyckte att den var för lång (den är 5 minuter och 55 sekunder) i en era då korta låtar var standard. Redan då tänkte man ibland i linje med "vad säljer". Jag kan inte tänka mig en musikvärld utan Bohemian Rhapsody.


"Please, at some point in the day, play Bohemian Rhapsody for kids growing up today, make them listen. Show them possibilities. The media gatekeepers are making them slaves to the rhythm, so early on." Mojo, January 2011.

Kommentarer:

1 Anonym:

Ja absolut det är viktigt med egen tid i livet och det var inte förrän jag uppskattade mitt eget sälskap som jag träffade kärleken. :) Egen tiden lärde mig mkt. Men jag tror att de i södra Italien har det också värre ekonomiskt och därför det är så mkt vanligare att man bor hemma längre och gärna med hela släkten som grannar. :)

2 Linda aka Tokmorsan:

Nu är jag inget fan av just Queen. Men det finns en hel del låtar från den eran man inte kan tänka sig att dom inte skulle finnas liksom.

Kommentera här: