Försova sig

Det är lustigt hur det kan bli. Connor är som ett klockverk vanligtvis. Matning vid 6-7-tiden på morgonen och sedan sova vidare till halv 9-9. Inga problem när vi ska till BVC klockan 10 alltså, trodde jag.

Alla tre försov sig. Robin väcker mig och säger: "Klockan är 20 över 9". Jag tittar på Connor och han sover så gott. Han bestämde sig för att ta lite extra sovmorgon just en morgon då han inte får det. Men vid halv 10 vaknar han i alla fall så vi hinner mata honom, klä honom och oss själva och blir bara 5 minuter sena i slutändan. Nu väger han 6140 gram och är 61,5 cm lång och är enligt journalen en "glad bebis"...hehe...

Efter BVC gick Robin och Connor hem medan jag fixade några ärenden. Var på banken, mataffären, tygaffären och Lindex. Sakerna jag fixade på tygaffären och Lindex har att göra med namngivningen. Får hoppas det blir bra. Avslöjar inget just nu. Förresten, om någon vi känner hittar en rosa nappsele med fåglar på samt en blå napp som sitter i den så är den våran. Vi har tappat bort den. Troligtvis hos någon vi hälsat på eller utomhus då den satt fast i bilbarnstolen sist vi såg den. Jag fick fixa en ny nappsele idag i alla fall.

När jag kom hem tog Robin och Connor en promenad så jag kunde dammsuga lägenheten i lugn och ro (yeah sure). Sedan på kvällen fick vi besök av en tremänning till mig, hennes sambo, deras dotter och tremänningens mamma. Dottern är fyrmänning (eller brylling) till Connor. Det var riktigt kul att de kom! De hade inte träffat Connor än och han visade sin charmiga sida för dem.


Bodyn med bullar som jag fastnade för då jag och Mirja var på stan blev införskaffad idag. De andra har med namngivningen att göra som sagt.

Kommentarer:

1 Linda:

Här har vi aldrig problem att komma upp. Förutom dagar när vi verkligen måste upp S



Hoppas ni får en skön lördag nu Kram

Kommentera här: