Familjen sjuk + tv-spel

Connor började så han är mycket bättre, Robin blev tvåa och är bara snuvig. Sist startade jag och jag följer Connors stil mer. Feber, halsont och så känns det som att jag börjar bli snuvig. Har inte mycket ork annars heller, men den mattlöshet man känner vid feber är skum. Min energi idag har gått till att ta hand om Connor (som dessutom blev 5 månader gammal idag), men vi har tagit det väldigt lugnt. När han sov sina två dagstupplurar passade jag på att småtesta ett par spel som Robin köpt och laddat ner till Wii för min skull.


Mario Party 2 som var till konsolen Nintendo 64. Kontrollen gjorde spelen otroligt svåra! Var är Z till exempel? Jag hittade två olika Z och testade olika kombinationer av dem samt även en omärkt knapp, men inget fungerade så en del spel hade jag kunnat lämna walk-over på istället för att ens försöka.


Det äkta Super Mario Bros. 2. Det som ersattes av något annat totalflummigt spel!


Först spelade jag lite Mario Game...


...och sedan blev det ett Luigi Game. Men kontrollen ställde till det i detta spel också. Något som var lite kul var att karaktärerna var lite olika i hur de reagerade på styrning och sånt.


Kontrollen som ställer till det. Men vill gärna se fler banor i Super Mario Bros. 2 så det blir väl bara att lära sig...

Kommentarer:

1 Linda aka Tokmorsan:

Krya på er ordentligt nu!



Jag vill också ha ett Wii jag vill också spela Mario. Var typ mästare på det jag var lite och satt vid mitt 8 bits S

2 Mirja:

Om ni är sjuka kanske vi ska ta spelandet en annan helg? Vill helst inte bli smittade för vi är sjuka så mkt ändå :)

Kommentera här: