Charmsnutten

Idag var hela lilla familjen iväg till Karlstad för den storhandling som vi gör en gång i månaden. Det var lite extra grejer på listan idag eftersom Connors namngivning är nästa helg.

Connor var på sitt bästa humör och lyckades charma folk lite här och där. Några gånger några förbipasserande, en gång de bakom i kön på Coop och en gång i toalettkön vid restaurangen. När vi stod i kön på Coop så märkte jag att Connor skrattade och tittade bakom mig. Där stod det ett äldre par och mannen blinkade och gjorde lite grimaser åt Connor. De hälsade och sa att han var så söt och mannen tog Connor i hand.

I toalettkön så frågade en kvinna om det var en tös och hur gammal hon var. Nej, det är en pojke och han är 5 månader. Hon och den hon var med kände visst en bebis som var yngre än Connor, men lika stor så de undrade om han var tidigt född och det var han ju fast inte så väldigt tidigt tycker jag (2,5 veckor). Han var tillväxthämmad i livmodern så det gjorde kanske sitt till. Jag som tycker att han blivit så stor! Fast i och för sig så minns jag hur liten han var i början, det kan inte främmande veta något om.

Jag tycker det är kul att det har öppnat upp folk mer efter att man fått barn. Jag är fortfarande lite ovan så kanske verkar lite disträ ibland. Har hittills inte blivit besvärad på något vis utan det har bara varit kul att folk har frågat och pratat.


Dagens lunch. Lyxade till det lite med fläsknoisette med kantarellsås och strips. Festisen till vänster kanske inte är lyx direkt, men restaurangen på Bergvik har inte Cola utan Pepsi istället. Pepsi smakar skumt i min mun. Ser ut som väldigt lite grönsaker, men jag hittade dem faktiskt under stripsen.

Kommentarer:

1 Maol:

Ha ha jag skulle aldrig våga göra grimaser till ett okänt barn. Päronen skulle tro jag var galen! :P

Kommentera här: