Utan kamera, vaccination och datorkrångel

Idag skickade jag iväg min digitalkamera. Känner mig lite naken utan den... Det har blivit pixelbortfall på displayen och det växte sig större och större för varje dag. Hoppas de kan fixa den! Det går på garantin förhoppningsvis för jag köpte den ifjol den 10 maj.

Connor och jag var sedan till BVC för läkarundersökning och vaccination nummer två. Allt var jättebra på undersökningen. 65 cm lång och 6660 gram. Förra gången höll Robin honom när han fick vaccinationen, men nu jobbade han så då var jag tvungen att hålla. Det gick över förväntan bra. Han skrek självklart när de stack honom, men efteråt blev han snabbt tröstad och när jag skulle klä på honom så skrattade han till och med åt ena läkaren. Jag behövde inte ens använda leksaken som jag tagit med som distraktion.

När vi skulle därifrån så krånglade hissen. Den åkte upp till tandläkaren istället för ned till entrén. Ingen stod och väntade på hissen heller. Jag fick trycka, trycka och trycka på knappen, men det dröjde flera minuter innan den äntligen åkte ner. Jag var till och med ut och tryckte på den andra hissen en gång, men den ville inte åka den heller. Ja ja...vi kom ner till slut i alla fall.

Sedan har jag muckat till vår dator. Det är väl cirka 6 år sedan jag ominstallerade operativsystemet och datorn är ofta seeeeeeg. Så det skulle jag göra, men glömde ett steg i processen så nu sitter vi här med två operativsystem, ett på vardera partitionen. Får inte bort skiten heller vilket kan bero på att jag är frustrerad på det. Man tänker inte helt bra när man är frustrerad. Ska få hjälp med det någon dag i alla fall så jag har bestämt mig för att helt enkelt strunta i det tills dess.


Alla orkidéer blommar för tillfället.

Kommentarer:

1 Denise 21 mamma till Kevin 5:

Åh, orkidéer är så himla vackra!



Minns när min var så liten att man var tvungen att vaccinera hela tiden. Det gör så ont i mammahjärtat när dom gråter :(

2 Denise 21 mamma till Kevin 5:

Ja hu! Man känner sig naken utan dom saker man använder sig av regelbundet. Sjukt hur vi låter oss styras av teknik egentligen ...



Men det är som du säger - en kamera är till för att användas, så jag kommer missbruka användningen av den så länge morsan tillåter mig att ha den här :D



Kram!

3 Annie:

Ja dom hissarna lever sina egna liv. Dom krånglar titt som tätt så jag tycker dom borde byta ut dom. Det är ju ändå ombyggnation på Verkstan så dom borde passa på.

4 Tess:

Svar Annie: Ja, verkligen! Tror det är samma hissar som när jag gick på BVC som barn. Borde absolut bytas och vilket perfekt tillfälle för dem nu när de renoverar :-)

5 Georg Hendrix:

Folk som känner en annan Georg hör aldrig fel.

Folk som inte gör det hör ofta FEL.



Man kan nog uttala det på olika sätt. Jag uttalar det nog som "Ge-org". Man skulle kunna uttala det som "G-e-org" (men seriöst.. då skulle folk tro att man var förståndshandikappad :P). Samma sak som att säga M-a-ria, vem gör det? :S



"George" är mer känt, så jag har faktist tänkt på att börja presentera mig som George, sen de som tycker det är konstigt kommer fråga och då säger jag: Jag heter Georg, men kallar mig George... mest för att folk ofta hör fel.



Vad tycker du om det hela? :P

6 Linda aka Tokmorsan:

Vackra blommor.



Vacinationer var aldrig ett bekymmer med töserna. Misstänker ibland att det är vi mammor som har mer problem med det hela!



En sak jag tänker på gällande din dator. Att den är seg har nog mkt lite med att du behöver formatera om den. Den är gammal. Dessutom bör du med jämna mellanrum ´defragmentera disken dessutom. Hoppas du löser detta vilket som Kram

7 joanna- Att leva med Aspergers syndrom!:

svar: tack så mycket:)

8 Annie:

Jag skulle tro att det är originalhissarna. Om det är det så är dom jämngamla med mig. Jag och byggnaden firade nämligen 25 år samma vecka:)

Kommentera här: