Handlat på Tradera

Nu har jag fått ihop nästan allt till presentboxarna till fiskedammen som vi ska ha för barnen på Connors namngivning. En del har jag köpt från en butik som heter Gadgetbay som säljer via Tradera (och resten i olika butiker i Arvika). De grejerna kom med posten idag. Lägger inte upp någon bild på det före namngivningen, men jag köpte även med några andra grejer som ni ser här nedan.


Fingerdockor som föreställer olika djur och några barnsäkra haspar till skåp och luckor. Nu blir alltså skåpet under diskbänken ÄNTLIGEN kattsäkert! Tetris bryter sig in till sopkorgen nämligen. SLUT på det! Haha!


När man handlade fick man även välja gåva. Jag valde ett multi-tool och en laserpekare/lampa/uv-ljus. Katterna fattade inte det där med laserpekaren.

Kommentarer:

1 Motorcykeltjejen:

Vad roligt med namngivning och att du ordnar lite lekar! =) Då döps inte Connor eller?



Kollar ni hus något? Det är himla skönt med hus, trodde inte jag skulle trivas så bra som jag gör. =)



Hehe, det gick bra när jag klämdes i dörren, fick dörren i axeln så den värkte lite efteråt bara. Fast hade jag haft kameran i väskan som jag turligt nog inte hade så hade jag nog blivit ännu mer fly förbannad! Sen tänkte jag efteråt att tänk om det hade varit ett litet barn istället, usch då hade det säkert gått illa...



Kramar

2 Jenna:

Åhh, just sånna där barnsäkringshaspar för skåpen har jag letat efter men inte hittat nånstans! Vart köpte du dom? Kram!

Kommentera här: