Bebisbesök och en hemmadag

Idag fick vi besök av Mirja och hennes yngsta son. Det var kul att sitta och prata. Ibland får jag dock känslan av att jag svamlar en hel del. Hoppas inte jag är för rörig när jag pratar! Ibland vet jag inte vad jag säger riktigt. Kanske har många saker i huvudet samtidigt och så blandas det på nåt vis. Det var roligt att se hur rörlig Mirjas son blivit också. Tänk vad fort det går! Har svårt att föreställa mig att Connor kommer krypa omkring så där om bara några månader!

Fick ge bort ett par blomskott av sorten Elefantöra till Mirja också. Det blir så otroligt många skott av dem och av de clivior som jag har (jo, vi bor två vuxna här men plantorna är mestadels mina) så jag är jätteglad när någon vill ha!

Har tyvärr ingen närbild på en sådan och kameran är på lagning så... Växten på bilden finns tyvärr inte längre då den fick något skumt vitt på sig och vissnade, men dess "barn" lever och förökas.

Kommentarer:

1 Josefin -Happy Days-:

Jag håller med dig, det är svårt o hålla ett hem skinande rent med barn också. Men det ska ju inte vara så, de måste ju få finnas till o leka o det är kalrt det syns då. :-)

2 Christoffer:

Sv ; 23-25.... vettefan, kanske?

3 Malin:

Åh! Jag tar gärna några skott! Fick en sån som liten, min första egna växt så jag var jättestolt. Tyvärr blev den förstörd i en flytt. :(

4 HighlanderTess:

Svar Malin: Det fixar vi :-)

Kommentera här: