Säsongsuppehåll??

Jag avskyr när de säger att det är säsongsuppehåll på en serie när det i tv-tidningen står att det är del 9 av 13 till exempel. Då är det INTE säsongsuppehåll, för säsongsuppehåll är endast när en säsong är slut. Ibland säger de även att det är sista avsnittet för säsongen och det är ännu värre eftersom det stämmer ännu mindre. I-landsproblem, jag vet.

Säsongsuppehåll? Nej. Bara ett uppehåll.

Kommentarer:

1 Gaymasen:

HAHA, det tänkte jag inte ens på. Men det är väl hårdplast eller något så den smälte då inte.. ;-D

2 Georg Hendrix:

Ärligt talat vet jag knappt vad Pan AM är (har sett reklamen någongång) men problemet känner jag igen.



Prison Break är typexemplet för det här. Tror serien består av fyra säsonger och ett avslut (om jag inte minns fel). Det tog flertalet ÅR att avsluta den serien... De avbröt säsongerna lite hur som haver.. VÄLDIGT enerverande för de som verkligen ville följa serien. Att ha fem avsnitt under ett halvår? Va..? vad hände med säsongens andra åtta avsnitt? Fem av de kom 5 månader senare och sedan efter ytterligare tid kommer de övriga... Nu är detta LITE överdrivet.. men det kändes på det viset och var nästan så. Fyra säsonger spreds ut på typ 5 år.. drog ut på minst 5 år. Hur svårt ska det vara att börja sända en säsong i rätt då så den avlutas i samband med julen eller sommarlovet? :O

3 Tanja:

ååhh pan-am är bra! har hört att den serien ska läggas ner! den blev inte så populär som väntat=(

4 Linda aka Javamorsan:

Fast det är faktiskt upphåll i säsongen därav att det heter säsongsuppehåll annars är det säsongsavslutning.

5 Tess:

Svar Linda: Säsongsuppehåll är egentligen uppehållet mellan säsonger. Det var så ordet användes tidigare och jag anser att en benämning ska hållas konsekvent. Som jag skrev så är det värre när de säger säsongsavslutning eller slut för säsongen när det är uppehåll mitt i en säsong :-)

6 Lina:

Gu så störigt. Vad hade det gjort om de lät serien rulla vidare under jul och nyår liksom.

Kommentera här: