Julmarknad på Mariebergsskogen och 1-årskalas

Idag var syrran, Connor, Robin och jag till Karlstad. Vi skulle på 1-årskalas för Annas barn och under tiden skulle syrran kika runt i centrum. Men först blev det en tur på julmarknaden på Mariebergsskogen. Jag gillade den verkligen! Det var många försäljare, här och där stod körer och sjöng julsånger för stämning och så fanns det förstås gott om djur! Det var absolut djuren som gjorde det till den ultimata julmarknaden för mig. Inne hos marsvinen fanns bebisar! Såååå söta! De var så små, så de kan inte ha varit gamla. Tyvärr hann jag inte ta kort på dem för de var kvicka.

På ett ställe på marknaden fick barn välja ett paket om de lade en slant i Rädda barnen-bössan. Connor lade själv i en slant och valde sedan ett paket, även det själv. Så kul att ens barn börjar bli "självständigt". Efter det skulle vi ta oss därifrån och då upptäckte vi att det varit bra att vi var där tidigt för det var fullt på parkeringen och det var svårt att köra ut för vägen var fylld med anländande bilar. Det tog lite tid.

Så var det 1-årskalas också! Connor hann somna i bilen på väg dit så han var lite kinkig till att börja med (förstår honom verkligen, vill inte bli väckt jag heller), men sedan hade han jättekul och lekte för fullt. Tack för att vi fick komma! Det var kul! Och grattis än en gång till 1-åringen (+några dagar)!

Kaniner på Mariebergsskogen.


Jag blev rejält "hönesjuk" inne hos hönsen och drömmer om att en dag bo på landet och kunna ha små höns. Hönan längst ned var rolig också. Hon låg ihopkurad och syntes inte i bild. Men så var det nästan som att hon märkte att jag skulle ta kort och då sträckte hon ut halsen så långt hon bara kunde och blev med...hehe...


Connor med sitt paket. Jag ville också krypa ner i åkpåsen för det var så kallt!

Kommentarer:

1 Pernilla:

Åh, höns är något jag också drömmer om att ha. Jag minns inte vad sorten heter, men fjädrarna ser mer ut som päls och går ner på benet på dem. Så underbart med en hönsgård!

Kommentera här: