Varit på dop

Idag var vi på Loves dop i Glava. Efteråt var det bjudning på en bygdegård i närheten. Mycket trevligt folk och Connor trivdes nästan hela tiden. Han var lite ledsen att han inte fick leka med pyntballongerna, men när vi skulle åka hem så fick han en och blev överlycklig. Tack för att vi fick komma, tack för allt det goda och tack för ballongen!

Det bjöds på smörgåstårta och efteråt dessa godbitar. På våningsfatet ser ni läckra minimuffins. Så söta!

Kommentarer:

1 Maria:

Låter som ni haft det mysigt och ätit massa gott - det ser jättehärligt ut på bilden! :)



Svar: Tack för kommentarerna, jag kan hålla med om mycket. Exempelvis det här med barn som jag fram till nu inte haft en tanke på att skaffa. Men jag börjar ge med mig där och längtar istället tills den dagen kommer då man skaffar barn. Jag tror, precis som du och många andra säger, att de ger så otroligt mycket glädje.



Nej, det här med nollning är inte min grej heller känner jag. Tydligen ska vi ha nollning i två veckor nu (!) men jag kommer knappt orka med det då jag måste pendla till Karlstad dessutom. Jag har nog alltid känt mig lite tafatt vad gäller det här med mingel och att kastas in i en stor okänd grupp av människor. Då tycker jag det är bättre att successivt lära känna och närma sig folk. Dock blir det problem för mig under seminarier och redovisningar med, eftersom sådant gör mig väldigt nervös med. Nu är jag överhuvudtaget nervös inför denna dagen och mitt "nya" liv som kommer så det här med nollningen kommer mest som någonting som känns påtvingat. Men det är trots allt ändå frivilligt :) Hoppas du och familjen får en fin dag! Kram

2 Linda aka Javamorsan:

Dop är jättekul tycker jag. Längesen vi var på dop känner jag! Någon får skaffa unge nu!

Kommentera här: