Tagit det lugnt

Det har varit mestadels inlägg med material som jag överfört från bilddagboken de senaste dagarna (har avslutat mitt medlemskap där nu och det var en del grejer jag ville ha med här i bloggen då, sådant som inträffade innan jag började blogga). Detta är på grund av att jag tagit det lugnt efter helgens händelser. Idag (onsdag menar jag fast klockan slagit över midnatt egentligen) började vi dock att förbereda inför Connors 1-årskalas på fredag.

Det har varit en del städning. Kom på att vi inte maskintvättat vårt duschdraperi en enda gång och vi har haft det några år så det fick en välbehövlig omgång. Sedan har jag dammat en del och duschat fejkväxter. De drar åt sig damm och jag avskyr dem, men Robin gillar att ha mycket grönt och tyvärr så klarar inte riktiga växter av ställen där det inte finns någon sol som till exempel badrummet så vi har kompromissat. Idag lyckades jag dock få bort 4 fejkväxter! Whihi! Nu låter det som på pin kiv, men jag frågade faktiskt om vi var tvungna att ha en växt där, där, där och där och Robin tyckte vi kunde minimera så det var en gemensam överenskommelse. Imorgon blir det dammsugare och mopp, men det ska Robin ta hand om. Jag har kvar att damma inne på Connors rum och plocka undan lite grejer så folk får plats här (haha, det är inte riktigt så illa), sedan är det klart!

Hämtade paket från Ellos och handlade samtidigt hem grejer till födelsedagstårta och nu på kvällen blev det Livet på BB och sedan en film.

Köpt overall till Connor från Ellos. Jag hade ett erbjudande så fick den till halva priset.


Vi skaffade även en cd-spelare med radio och USB-port från samma ställe till hans rum. Han älskar musik och har börjat dansa!

Kommentarer:

1 Linda aka Javamorsan:

Oj oj 1 år redan. Tänk vad tiden går fort.

Jag insåg häromdagen att min stora fyller 9 om ett par månader. Hur gick det till???

2 Petra:

Älskar när man får hem sånna där erbjudanden så man får handla för halva priset!! Och overaller kan man inte ha för mycket av, mitt vilddjur älkar att vara ute och rulla i snö/vatten/gräs så det blir många ombyten per dag, även ytterkläder!

Och vad roligt med 1årskalas! :D

Kommentera här: