Sett filmen The Tourist

Spoilers kan förekomma! Angelina Jolie och Johnny Depp - två stora namn i samma film. Låter lovande!

Frank är en turist som på sin väg till Venedig träffar en mystisk kvinna vid namn Elise på tåget. Han dras in i ett äventyr där hans liv riskeras.

Tyvärr så är filmen inte så bra som den utlovar. I alla fall inte i mitt tycke. Jag räknar ut saker innan de händer, något som oftast är riktigt trist. När jag skriver "oftast" så tänker jag på att det ibland är kul när man lyckas räkna ut saker, det vill säga då det är svårt att räkna ut vad som ska hända. Då känner man sig lite smart. Men när det gäller en sådan förutsägbar film som denna så är det inte kul. Vet inte vad som hänt Johnny. Han brukar alltid vara så bra, men i denna film känns han inte riktigt med.

Är man ute efter en förutsägbar lite sömnig film att se så kanske man kan se denna, men annars är det inget jag rekommenderar.

Köp DVD på Ginza

Kommentarer:

1 Lina:

Jag blev lite besviken på denna filmen då jag trodde den skulle vara så mycket bättre. Den går ju att se men jag önskar att den inte hade varit så förutsägbar.



SV: Hur orkar du vänta på Sveriges sändning utav ANTM? Vi ligger ju så mycket efter att man hinner dö innan vi har kommit ifatt usa.

2 Lina:

Jo, det har du iofs rätt i. Men att gå från USAs vänt:ning till Sveriges blir för lång, det rör ju sig om år då ju. Dock så får jag ju med vänta precis lika länge som dig när det gäller väntan på ny säsong, det är bara att jag kör efter usas sändningstid och få se det året innan dig medan du få se förra årets.

Kommentera här: