Sett filmen Störtkär

Spoilers förekommer! En romantisk komedi med Monica Potter (var har hon tagit vägen?) och Freddie Prinze Jr. (jag bryr mig inte var han tagit vägen).

Amanda (Monica Potter) är en tjej som alltid gjort fel val av män. Efter att ha gjort slut med sin senaste kille letar hon efter ett nytt ställe att bo och fastnar för ett anslag. Det visar sig att lägenheten delas av 4 modeller med sina respektive skumma beteenden. Hon flyttar in och blir förälskad i killen mittemot. Men sedan ser hon honom döda en tjej, eller vad såg hon egentligen? Polisen tar henne inte på allvar så hon påbörjar en egen undersökning med sina modellvänner till hjälp.

En roande film! Inget nyskapande, men den är ändå mestadels kul. Det drivs en hel del med stereotyper i och med modellerna, varav speciellt den australiensiska är helt borta. Filmen var inte riktigt som jag förväntat mig, men på ett bra sätt. Denna film passar om man skrattar åt fördomshumor.

Köp DVD på Ginza

Kommentarer:

1 Aficionadon:

Tycker det är riktigt synd att man knappt ser Monica Potter numera. När jag såg henne i Con Air tyckte jag hon var det vackraste som fanns och att hon hade en fin framtid framför sig.

Kommentera här: