Piff i hemmet, en sväng på stan och lek i lekpark

Idag kom en väggdekor på posten. Jag hittade och bjöd på den på Tradera från denna användare. Har barnsäkrat stereohyllan (har många cd-skivor och såg en skräckfylld fantasibild med hundratals spräckta cd-fodral) och de vita dörrarna var lite tråkiga. Därav väggdekoren.

Barnsäkrad...


...och med vacker dekor.

Hela lilla familjen tog en tur på stan också för att hälsa på Connors mormor som var volontär på Röda Korsets Kupan idag. Efter det besöket gick vi till Solrosen för att leta blomster till henne. Hon fyller år imorgon.

Valet föll på en chokladblomma. Fina mörkt brunröda blommor som luktar choklad. Faktiskt! De luktar CHOKLAD! En uteblomma som ska gå att övervintra så hoppas på det. Bildkälla.

 

När Connor vilat eftermiddagsvilan var vi ut till lekparken en sväng så han fick leka lite i sandlådan. Efter en stund kom en granne ut med sina två minsta barn så det blev lite undersökning. Skriver så för kan inte säga att de minsta "lekte" direkt, utan mer kollade på varandra och funderade verkade det som. Lite försiktiga. Connor är så intresserad av barn i hans ålder och vill gärna komma nära, men när han sedan är nära så blir han så blyg. Min lilla sötis!

Kommentarer:

1 Kristin - Lilla vicke Vide och hans knäppa morsa:

Haha tack för hejaropen ;)

Åh en blomma som luktar choklad. mums! Kanske det om krävs för att jag ska hålla dom vid liv? ;)

kram kram

2 Linda aka Javamorsan:

Snyggt. Skall skaffa till mitt vardagsrum sen när jag målat om vitt där :)

Kommentera här: