Kräftskiva

Igår var vi till Robins lillasyster på kräftskiva. Vi åt massor med kräftor (inte Robin då, han gillar inte fisk och skaldjur), jättegod kantarellpaj, olika goda ostar med bröd och kex och så vidare. Vi hade med oss ostbollar, grillad halloumi och lite olika ostar och kex. Jag hade även med ett kilo kräftor för att jag är petig och alltid kokar om dem även om de är kokta innan. Äter aldrig direkt från kartongen. Det blir så gott när man har i lite dill också.

Jag busade en hel del med kattungarna som nu var runt 10 veckor eller nåt sånt. Gosbosisar! Nya djur som de hade var två får (varav en var dräktig) och ankor (myskankor tror jag). En höna hade fått kycklingar också! Paradis för en sådan som mig kan jag säga. Får jag hus någon gång så kan ni som vill kanske få miniägg av mig för då ska jag ha kochinhöns...hihi...

Det blev senare än vad vi trodde, men vi var ändå tvungna att månadshandla på hemvägen när vi ändå var i krokarna. 21.30 var vi i alla fall klara på Maxi och Connor var hur snäll som helst. Trots en "lite" senare kväll så vaknade han punktligt 7.30 idag.

Jag ser alldeles stimmig ut, men var för upptagen med att kela med kattungarna för att tänka på kameran.


Lätt att ta kort på busande kattungar. Hann inte testa olika inställningar tyvärr.


"Hej! Jag är en alldeles tokigt jättesöt kattunge och jag vet om det...purr..."


På ICA Maxi var det erbjudande på nagellack. Använder det otroligt sällan, men kan vara kul att ha lite fler färger ändå tänkte jag.

Kommentarer:

1 Georg Hendrix:

Har du någon favorit bland skivorna i den boxen? :D

2 Linda aka Javamorsan:

Härligt att ni hade en bra kväll. Lustigt att ungar kan vakna samma tid varje dag oavsett vilken tid dom somnar!

3 Georg Hendrix:

Återupptäck BÖC innan jag blir arg på dig :D

4 tess:

Guuud vilken fin katt... vilket litet nystan... vill oxå ha en svart katt... får bli när jag inte har dessa... fyra räcker. ler.



Ja visst e den klockren. Finns fler på youtube... skrattat mycket åt dessa små filmer.

Kommentera här: