Härlig ansiktsbehandling!

Idag unnade jag mig själv en ansiktsbehandling på 90 minuter hos Crista. Det var underbart! Hon som behandlade mig var så mjuk på händerna och det var riktigt avslappnande. Jag fick även testa något jag aldrig testat förut. Noppa ögonbrynen och färga ögonfransarna. Det blev riktigt bra! När jag såg mig själv i spegeln nu ikväll så var min första tanke: "Åh, måste tvätta bort sminket också..." innan jag insåg att fransarna är färgade. En ovanlig känsla.

Noppa ögonbrynen gjorde ont. Inte jätteont, men ändå ont. Allt annat var dock skönt! Rengöring, peeling, ånga, masker, färga bryn och fransar, massage.... Den svalkande ögongelen kändes så skön att jag funderar på att köpa sådan. Får se om jag har råd någon gång... 90 minuter låter länge förresten, men tiden flög förbi. Kände mig nästan lite groggy när jag gick ut ur salongen. Rekommenderar denna salong!

Jag före behandling.


Jag efter behandling.


Fick med en broschyr med kryss för de produkter som användes på mig.

Kommentarer:

1 tess:

Ja visst är de svårt att säga just tack... och för en grabb som på något sätt tror att han inte kan något är de stort framsteg.



Guud så härligt med ansiktsbehandling. De är väl ändå underbart skönt å något man borde göra oftare. Men ja unnar mig naglar å massage så man har inte råd med allt... men de vore nice...

2 Gaymasen:

Härligt! Det är värt att unna sig emellanåt. :)



Och ja jag älskar mitt SNES (SuperNintendo). Det är mig kärt. :D

3 Junitjej:

Så skönt med ansiktsbehandling!

Kommentera här: