Varför regnar det alltid när man tvättat bilen?

Kan även gälla när man putsat fönstren. Eller som i detta fall, städat balkongen. Var fullt med barr på balkongen, både från den gran vi hade i vintras och från tallarna som växer på gården. Tallarna är förresten minst 10 meter från vår balkong, men ändå ska det blåsa hit en massa tallbarr.

Jag dammsög, torkade av alla möblerna (en stol, en bänk och ett bord så inga mängder direkt), lade på duk på bordet och satte ut lite ljus och pynt. 5 minuter efter att jag var färdig: ösregn!

Connor har blivit förkyld också. Näsan och ögonen rinner och rinner på honom. Han avskyr verkligen när man är där och torkar också och trycker bort ens händer. För att göra honom lite glad fick han mangopuré idag, hans favorit. Han har fortfarande kvar aptiten i alla fall, så det är bra. Lite trist att han blev förkyld nu när han ändå har ett annat problem. Hans ena framtand där nere är på väg upp! Och den bredvid är på väg att bryta genom. Liten blir stor!

Igår skickade jag in teoridelen av C-uppsatsen till min handledare också för lite feedback. Blir alltid lite nervös av sånt, men det gick jättebra! Fick bra respons och väldigt bra tips om hur jag kan utveckla en del. Det är inte det lättaste att finna tid och studiero (det vet kanske ni andra med barn, föräldraLEDIG vad är det liksom), men jag försöker avsätta lite tid varje dag till att jobba med uppsatsen. Vissa dagar kanske det bara blir att jag läser ett stycke, kollar upp en källa eller skriver ett par meningar, men det är i alla fall något. Seminariet är i juni.

Yatzy solar på balkongen 2009. Hon och Tetris vill ut där varje dag nu när det inte är vinter längre.

Kommentarer:

1 Linda aka Javamorsan:

Där har du anledningen till varför han är förkyld. Tänderna :) Dom små stackarna kan bli snörförkylda och få feber när tänderna är på g tyvärr.



Hoppas han mår bättre snart!

Kommentera här: