Sci-fi mässor jag besökt...

...och de skådespelare som jag träffat på dessa. (Detta var innan de införde Photo Sessions på mässorna. Man fick ta kort när man var framme och pratade med skådisarna och fick autograf.)

Sollentuna 2003


Ray Park, Richard Kiel, Andy Serkis.

Göteborg 2004


Doug Bradley, Dave Prowse, Jonathan Rhys-Davies.

Sollentuna 2004


Ron Perlman, Sala Baker, Warwick Davis.

Göteborg 2005


Jeremy Bulloch, Kenny Baker, Robert Englund.

Sollentuna 2005


Peter Mayhew, Robert Englund (igen).

Göteborg 2006


Elijah Wood.

Stockholm 2006


Lou Ferrigno (favoriten att träffa!), Sean Astin.

Som ni märker har det tyvärr inte blivit någon sci-fi mässa sedan 2006. Antingen så har jag inte haft möjlighet, inte haft råd eller så har det bara varit gäster som jag redan träffat eller inte varit så intresserad av att träffa. Hoppas dock på kommande år!

Som en liten sidnot... Är jag som värsta fotbollsspelaren med sina turstrumpor eller? Har haft på mig samma svarta manchesterbyxor på alla mässor!

Kommentarer:

1 Motorcykeltjej & Fotograf:

Vad häftigt!! Vad många du har träffat!! =)

Måste kosta massor att få komma in på en sån mässa?



Tackar, min bild blev en av finalisterna. =)



Hoppas du får en mysig söndag!

Kramar

2 Georg Hendrix:

Vem var trevligast av alla kändisar? :o

3 Gaymasen:

Haha kul! :D



Och ja Macgruber, usch. Det var min karl som fick välja filmer... Vi har inte riktigt samma filmsmak. Han somnade men jag såg klart'n men nej ingen höjdare. ^^

4 Linda aka Javamorsan:

Skulle gått i år men pengarna tillät det icke tyvärr. Men eftersom jag vet att det kommer varje år i Göteborg så skall jag planera lite bättre till nästa år :)

5 Aficionadon:

Hur fan har jag lyckats missa den här bloggen? Vi verkar ha en hel del gemensamt! Har träffat många av dom gästerna du träffat. Robert Englund, Warwick Davis, Lou Ferrigno och Doug Bradley t. ex. Många av dessa på samma mässa du varit på, t.o.m. Någon jag vill ska komma tillbaka är Ron Perlman, eftersom han var med i Alien: Resurrection och jag vill ha hans signatur på mitt Alien huvud som strax får sin fjärde signatur. När han var på mässan hade jag inte den DVDn än :(



Visst suger det att dom infört dessa photosessions? Tyckte det var kul med ett eget, mer personligt foto med mig och diverse skådisar. Photosessionen går ju på några hundringar och tyvärr är jag inte så angelägen att ta ett sånt foto med skådisarna som kommer på just dessa mässor. Enda jag gjort det med hittills är Star Trek skådisar i England.



Om du inte har ett specifikt inlägg dedikerat till Hulken (tv-serien) så får jag väl nämna det här att jag också är ett stort jävla fan av den serien! :)

6 Kristin - Lilla vicke Vide och hans knäppa morsa:

Men gud jag dööör! Vad många coola skådespelare du har träffat. Nu blev jag avis!



Men jag har ju ett par söta jordgubbstrosor i alla fall ;)

Kommentera här: