Nyinvigning av Palladiumbiografen i Arvika

Vad spännande! Nu måste man fixa barnvakt och dra sig till bio snart när det är en massa nya saker. Kan säga att de "snott" min idé också...hehe... Inte riktigt då, ska förklara. Jag och Robin har haft lite fantasier ibland om att äga biografen och då har vi fantiserat och pratat om vad vi skulle förändra och förbättra. Jag hade en idé om att göra en VIP-avdelning på balkongen, med lite större och skönare fåtöljer och personlig service. Nu har de ordnat något liknande på biografen. Kul att någon tänker likadant som en!

Den nya tekniken ska underlätta för dem att få in filmer så kanske vi får fler filmer tidigare nu. Bättre ljud och bild utlovas. De har även installerat 3D-funktion, som man kanske kan kolla in någon gång. Nu är jag inte stormförtjust i 3D, men till någon film funkar det säkert. Biografen har funnits sedan 1925 förresten!

Grattis Palladium till nystarten!

Kommentarer:

1 Jannice:

Oh bio! Har inte varit på bio med Roger på...ja du..det var nog 2004 vi var på bio sist. Vi har ingen som kan vara barnvakt :-( Men å andra sidan, så dröjer det inte så länge innan barnen är så stora, att de bara vägrar mysa hemma med mamma & Pappa ;-)



Man blir så förbannad på folk som utnyttjar systemet! Och ja, hur fan lyckas de?? En annan åker ju dit på allt, speciellt på sånt man verkligen inte ens visste om att man gjort fel med! Man kan ju inte ens söka föräldrapenning utan att de ska utreda en om man är lämplig..typ. Fick världens raseriutbrott på FK då jag skulle ta ut FP innan BF, och de menade på att jag var nolltaxerad. Barnet innan sista, skulle bli 2,5 år nästan 2 månader efter BF, så jag kunde omöjligt vara nollad hos dem. Det tog 4 månader innan jag fick rätt. Men hade jag gett upp, så hade de kört över mig direkt. Många orkar inte bråka med myndigheter..och jag förstår det.



Men hur klarar du/ni er?

2 Linda aka Javamorsan:

Vad kul med nytt. Jag är inte så förtjust i 3d faktiskt. Får ont i huvudet och dessutom är jag inte särskilt impad på det heller. En film jag iof gärna hade sett i 3d är Avatar. Det måste vart en upplevelse det. Den är så vacker den filmen så den i 3d visst men annars nja nä det kvittar för min del. Här körs ALLT i 3d så man har inget val på bio och det tycker jag är fel!

3 Maol:

Då kan vi se smurfarna i 3d på palle istället. ^_^

Kommentera här: