Ny serie: På väggen

Jag är en person som inte klarar av en så kallad "stilren" inredning. Jag kan inte matcha allt. Detta på grund av att det som syns och som finns framme måste ha en personlig anknytning. Sedan är jag sambo också. Då samsas man, kompromissar. Som tur är så är jag och Robin likadana. Vi vill ha personliga saker. Ibland kan det tyvärr bli för mycket då vi båda har svårt för att lägga undan saker. Men vi trivs bra, så då gör det inte så mycket att vi enligt minimalismen eller zen eller vad som helst bryter mot alla inredningslagar som finns!

Nu påbörjar jag en ny serie som heter På väggen. Här visar jag vad vi har på väggarna i vårt hem. Vi börjar med vardagsrummet. Vore kul om andra hängde på! Ingen ordvits menad.

Kommentarer:

1 Georg Hendrix:

Clintan? Cola? DVD:er? Queen? Stand By Me? Det där kunde vara min vägg.. nästan :D

2 Jannice:

Jag håller fast vid att var och en ska få ha hur de vill hemma hos sig själva! Är det någon rättighet man har, så är det att "i mitt hem, gäller mina regler"! Vi har valt våra grejer med omsorg. Blandat nytt med gammalt, ärvt med inköpt..och jag tror jag har något lånat också.. :-)



Funderar lite på om jag ska följa ditt tips..att hänga på! Återstår att se..

3 Linda aka Javamorsan:

Jag har en sån där man som skiter i vilket så jag få inreda precis som jag vill :)

4 Petra:

Jag kan inte heller hålla stilrent, elelr jag försöker väl, men det är i stort sett en omöjlighet. Och att de som bodde i huset innan oss haft helt smaklösa val när de tapetserade gör ju inte saken bättre :P Ska se om jag får tummen ur .. och tar lite kort, har fortfarande inte lyckats tagit några magbilder hellr så :P



Sv: Jag gick estet-dans på gymnasiet

5 Aficionadon:

MacGyver, Nord & Syd, V och Seinfeld har du visst också i filmhyllan - very nice! Älskar Clintan postern också, en riktig klassisk bild!



Filmerna du har på enskild display, är det personliga favoriter eller byter du lite då och då?

Kommentera här: