Lite köp i Karlstad

Orkade inte lägga in något angående inköp i förra inlägget så det kommer här istället. Förresten så skrev jag om att det inte blev något inköp till mig på tjejkvällen för att jag inte orkade med att stå i den långa kön. Det löste sig visst riktigt bra. Jag fick 12 trosor för 200 kr istället för 3 st för 80 kr (som det hade blivit om jag handlat på tjejkvällen).

En mjuk matta till Connors rum från Ikea.


Från ICA Maxi hade vi fått ett erbjudande på posten. 100 kr rabatt vid köp av barnkläder för minst 300 kr. Så det blev 4 bodys och en solhatt.


12 trosor till mig från H&M. Härligt med färg, men lite irriterande att de har rosett allihop (likadant i de flesta affärer). Tar alltid bort dem eftersom jag tycker det är snyggare utan.

Kommentarer:

1 Maol:

Onödigt med rosett egentligen. :P

2 Kristin - Lilla vicke Vide och hans knäppa morsa:

Nä jag lär ju hinna tröttna på att måla för först ska jag måla runt fönstret ochdörren i tre omgångar och sedan två lager (hoppasdet inte behövs mer) med vitt på tre väggar och två lager med blått på en vägg. Jippiey! (skjut mig) jag lär aldrig vilja måla igen men jag kommer no känna mig jävlit nöjd när jag är klar. Det roliaste är ju självklart att pyssla med inredningen :)

3 Georg Hendrix:

Det där har ingen med ålder att gör, tycker jag. Jag köper DVD-filmer i mängder och ibland cd-skivor. Är det idag bortkastade pengar då man kan tanka hem + spana in youtube/Spotify gratis och beskymmerslöst? Delvis. Jag förstår varför man KAN tycka det. Särskilt då man faktist kan spara träd osv. genom att göra mindre tidningar/böcker !



Men det är att missa poängen. CD-skivor köper jag för att stödja banden och artisterna, men även för att jag identifierar mig med musiken så pass mycket. När folk tittar igenom mitt hem vill jag att det ska synas att jag gillar diverse band för att det är en så pass stor del av mitt liv.



Filmer? Datorer går sönder hela tiden, det är omständigt att koppla in till TV osv. ... nu när DVD-Blu-Ray inte är något särskilt stora kostnader längre är det att köra på. Är filmen dålig är det väl bara sälja den för något lägre pris? En kväll är räddad och du har förlorat vad 10-20 kronor?



Jag kom i perfekt i internet-åldern, var bland de första i min skola med bra dator + internet-uppkoppling.. men oavsett hur mycket tid jag spenderat framför internet och datorn uppskattar jag mer och mer det klassiska!



Jag är inte emot datorns frammarsch, men tycker man förlorar mycket på färden. Som du skrev förut.. kulturen verkar blivit mycket utav tugga igenom och slänga iväg.



Att jag med musik som högsta intresse ska försvara varför jag köper CD-skivor är som att ifrågasätta varför sportintresserade köper fotbollströjor eller datanördar att köpa spel (de kan väl också bara tanka?).



Sanningen är den att man VILL stödja det man villl se mer av. Jag stödjer inte Melodifestivalen.. inte för att jag hatar den utan för att jag inte skulle sakna den. Däremot skulle jag sakna RUSH och därför köper jag deras album! Jag tror inte man kan supporta stora världsturner baserat på lite höga Spotify-rankningar!

4 Petra:

Jag tänkte också köpa sånna trosor på rean när jag var till stan, men av nån anledning glömde jag bort dem och handlade dyra trosor på lindex istället :P Som dessutom var förstora:P Typiskt min tur!

Mattan var jättefin! När jag slutat kräkas ska jag försöka få med mig gubben till IKEA, men vi har 18 mil enkel resa till närmaste IKEA, så det får bli en dag jag mår riktigt bra.

Kommentera här: