Gör som jag sa att jag inte skulle göra

När jag var gravid så hade jag en föreställning om att mitt barn bara skulle ha ett fåtal kvalitetsgrejer. Jag är fortfarande noga med kvalité, men ett fåtal? Glöm det! Det blir mer och mer. Jag köper mycket hellre saker till Connor än till mig själv. Det är så otroligt kul! Vilka grejer det finns liksom! Men visst är jag en "stor" människa som kan erkänna att jag hade fel?! Haha!

Idag tog Connor och jag en härlig långpromenad med Lisa. Vilket väder! Jag älskar våren! Under turen blev det ett litet inköp på Snövit och så hämtade jag en bok som jag beställt på Bokia. Båda saker till Connor.

Det blev en rolig ratt att fästa på barnvagnen (Connor sken upp när jag visade honom ratten i kartongen) och en barnbok om hunden Hachiko.

Kommentarer:

1 Petra:

Visst är det så, man köper hellre saker till barnen!

Min lillkille skulle älska att ha en ratt ivagnen, han "kör rally" med alla sina leksaker. Haha, wooom woooom låter han och springer fram och tillbaka med dem.

Men jag måste prioritera att få tag på en lätt och smidig sulky (allra helst en paraplyvagn med liggläge) innan jag köper nåt mer till honom, vi har en emmaljunga classic som är alldeles för tung för att jag ska orka släpa på den höggravid i sommar.

2 Linda aka Javamorsan:

När jag fick min stora var jag galen i att köpa saker till henne. Det gick över senare. Man inser att barnen inte behöver allt man köper. Det mesta ligger på en hylla och ingen använder det ha ha. Har inte alls vart köpgalen senaste åren. Vissa småsaker bara. Som när jag ser nåt extra sött hårband som jag vill sätta toffsar med eller så. Men nä här köps inte massa bara för mamma vill längre inte :)

3 Maol:

Åh det var den boken jag lånade på bibblan till mitt projekt i Svenska B.

Kommentera här: