Förkyld i Karlstad

Näsan och ögonen rinner som öppna kranar på mig idag. För att toppa detta har jag feber. Det var alltså inte en drömdag att vara i Karlstad för att månadshandla, lämna tillbaka bilbarnstol på sjukhuset och fixa saker inför min och syrrans utställning i maj.

Robin blev misstagen för att arbeta på Biltema för han hade röd pikétröja på sig och det hade visst de som jobbar där också...haha! Jag kände mig som en pundare på ICA Maxi då jag gick på toaletten för att snyta mig och spreja lite mer nässpray. Kom ut med röda ögon och rinnande näsa och mötte en kö av folk som stirrade (eller som jag fick för mig stirrade...hur det nu var). Puh! Connor mår i alla fall bättre, men han fick stanna hemma med mormor som sällskap för att kunna ta det lugnt.

Connor fick sandlådeleksaker från Biltema och ICA Maxi. Kundkorgen har jag haft sedan många år. Köpte den på nåt outlet.


Tidigare har vi haft Connors tvättlappar temporärt i en glasslåda...


...nu införskaffades denna mycket snyggare plastlåda på Clas Ohlson.


Sparkskydd till bilen. Bra att ha när Connor börjar ha skor på sig. Från Biltema.


En liten sak till mig fick det bli också. Hittade denna på ICA Maxi.

Kommentarer:

1 Hannele - mamma till 2 prinsar:

Svar:

Vad skoj! Ni kommer inte ångra er om ni har en badkille :D haha..detär sjukt kul med babysim och så mysigt fast jag badar ju inte..vill itne dränka ungen eftersom poolen där dom badar är alldeles för djupt för mig x) haha,,,men ändå..det är häftigt att få uppleva och få se när dom visar upp allt för mig sen ^^ fick uppleva det idag med min äldsta ^^



Aaaaah! JA tyvärr så är den pyjamasen för liten för grabbarna, synd att dom itne säljer den längre :( buhu..

2 Linda aka Javamorsan:

Kul att få saker gjort men trist att du mår så snorigt.



Ha ha den boken har jag läst och skrattade gott hur många filmer där i som faktiskt är rena skiten men ändå måste ses om man älskar skräck :)

Ha er en skön valborg nu kram

3 Kimmi:

Hihi...en annan brukar också av nån anledning och de väldigt ofta bli attackerad av kunder som behöver hjälp. Nu senast på H&M! =D

4 Aficionadon:

29 spänn var ju ett mycket överkomligt pris. Hoppas min ICA Maxi har samma pris på dessa böcker.

Kommentera här: